Menu Sluiten

Trainingen

Overzicht

Klik voor meer informatie en inschrijving op de gewenste module in het overzicht.

MODULEDOELDOELGROEPMAAND
Beurstraining ondernemersOptimaal rendement halen uit de investering van beursdeelname (in tijd en geld). Ondernemers die als exposant of bezoeker deelnemen aan beurzenOkt.’21
Gratis Demo
STEPS werkwijze
De unieke persoonlijke en uitdagende werkwijze van STEPS ervaren. (Startende)ondernemers, starters, medewerkers, sleutelfiguren, bedrijfsadviseursOkt.’21
Introductie AcquisitieErvaren hoe u stappen voorwaarts kunt maken op acquisitiegebied.Ondernemers, medewerkers, sleutelfiguren.
Introductie
Business Modelling
Ervaren hoe u uw business en uw verdienmodel kunt analyseren en verbeteren.(Startende) ondernemers, Management Teams, sleutelfiguren.
Acquisitie voor beginnersDirect successen boeken in het krijgen van klanten.(Startende) ondernemers, medewerkers van ondernemingen.Okt.’21
In company training Persoonlijkheids-
kenmerken en Teamwork.
Beter teamwork door betere kennis van elkaar.Ondernemers, Management Teams, afdelingsteams en sleutelfiguren.
Time ManagementUw tijd effectief inzetten.Alle professionals.Okt.’21
Effectief NetwerkenKansen creëren en grijpen door netwerken.Ondernemers en medewerkers.
Master training
Acquisitie
Effectief B2C en B2B doelgroepen bereiken en door het koopproces begeleiden.Ondernemers, medewerkers, bedrijfsadviseurs.
Master training
B2B Marketing
Bedrijven informeren over uw producten en/of diensten.Ondernemers, M&S medewerkers, bedrijfsadviseurs.
Master training
B2C Marketing
Consumenten en eindgebruikers informeren over uw producten en/of diensten.Ondernemers, M&S medewerkers bedrijfsadviseurs.
Master training
Business Modelling
Training in het opstellen van business modellen en de uitvoering van Business (Startende)ondernemers, Management Teams, sleutelfiguren, bedrijfsadviseurs.
Master training
Jaarcyclus Management
Resultaatgerichte aansturing van je bedrijf.Ondernemers, directeuren en CEO’s met professionele medewerkers, Bedrijfsadviseurs.
Master training
Consultancy
Training in consultancy methodieken en technieken(Startende)bedrijfsadviseurs, consultants.

Mogelijkheden

Onze trainingen vinden zowel plaats met open inschrijvingen en/of als company trainingen. In het laatste geval kunnen tijden en locaties op afspraak vastgelegd worden. Het is ook mogelijk voor bedrijven om gezamenlijk een training af te nemen. In dergelijk geval dient wel rekening te worden gehouden met de maximale groepsgrootte per training. We zijn altijd bereid om met u te bekijken of en welke training het meest geschikt voor u is.