Menu Sluiten

Time Management

Wat biedt deze training mij?

Tijd is als geld. Je kunt het maar èèn keer ergens aan uitgeven. Doe je er niets mee dan heeft het geen waarde. Waaraan spendeer jij je tijd?

STEPS biedt een eenvoudige, praktische training waarin je handige methodes kiest om je tijd effectiever in te zetten. Jij bepaald zelf of jouw keuze passend bij je lifestyle is, of dat je methodes kiest die jouw lifestyle ingrijpend veranderen en jou succesvoller maken in het realiseren van je wensen en het bereiken van je doelen.

Is deze training voor mij geschikt?

Vanzelfsprekend is deze training voor jou geschikt!

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Voor deze training is geen bepaalde vooropleiding of kennis nodig. Je hoeft zelfs geen klok te kunnen lezen!

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit twee sessies van vier uur. We laten je ervaren hoe je dagdagelijks bepaald wordt door anderen en door de omstandigheden, kortom door ‘de waan van de dag’. De bewustwording van de tijd-claims die voortdurend op je gelegd worden is frustrerend. Deze training is bedoeld om hier meer bewust van te worden, maar vooral om er meer grip op te krijgen. In de tweede sessie trainen we je dan ook hoe je dit kunt doen en hoe je je leven kunt leiden in plaats van geleid te worden, maar JIJ moet de keuze maken! Daarom besteden we ook aandacht aan het trainen in besluitvorming en het creatief maken van keuzes. Dit draagt bij tot je persoonlijkheidsvorming.

Na afloop van deze training krijg je van ons een certificaat.

Wat zijn de resultaten?

Je leert dat met minder inspanning veel meer uit je dag kunt halen dan tot nu toe. Je kunt dus tot hogere prestaties komen, je wordt succesvoller en je houd meer tijd over voor andere zaken. Je wordt meer baas over je eigen tijd en dus meer baas over jezelf!

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 300,-. De tijd en kosten die je aan deze training investeert verdien je echter in no time dubbel en dwars terug. Daarna ga je in alle domeinen pure tijdwinst boeken!

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

Voor de exacte data en locaties van deze trainingen verwijzen we je naar onze trainingskalender. Aangezien we creatief met tijd (en plaats) zijn kunnen we meestal wel zorgen dat je deze training kunt volgen op voor jou geschikte momenten.