Menu Sluiten

Referenties

We durven stellig te beweren dat onze trainingen ook voor jou kunnen bijdragen aan de realisatie van jouw ambities.  Daarom mag je ook gebruik maken van onze unieke niet goed – geld terug garantie: wanneer je deelneemt aan meerdaagse trainingen en na het eerste dagdeel besluit dat die training niet voldoet aan je verwachtingen dan stop je er mee en betalen wij je de deelnamekosten volledig terug! 

Gaan we samen aan de slag?


Jaap heeft mij in zijn training enorm geholpen om focus te krijgen op mijn propositie en deze uit te werken in concrete stappen naar mijn doelgroep. Jaap was er altijd op uit om je kwaliteiten te versterken, maar ook scherp als het nodig was en altijd oprecht om je beter te maken.

Tom

Transformatie op Maat

Yolande Derix

❤️ Alwéér een stap verder!! ❤️

Gisteren heeft de post mij verblijd met het STEPS certificaat “Acquisitie Training voor Ondernemers”! Een intensieve opleiding die me veel kennis en echte praktijkervaring heeft gebracht. Onder het motto ‘Niet meer theorie dan praktisch noodzakelijk’ werd het leslokaal tevens ons praktijklokaal. Ik wil jullie dan ook laten weten dat het certificaat nu staat te “shinen” op de kast. 

🙂

Helmi van Bergen

Nogmaals bedankt voor jullie STEPS-training. Het heeft mij het volgende gebracht. “Inzicht, begrip en kennis van mezelf op een zodanige manier dat ik dit op de juiste manier kan inzetten in het acquisitie- en verkooptraject.

Met behulp van praktische tips is het daardoor voor mij makkelijker en ook leuker geworden om te acquireren.”


Loes Heylen, Product Developer

Vanmorgen 20/06/2018 heb ik deelgenomen aan de kennismaking rond acquisitie training. Het is een hands-on opleiding die elke deelnemer werkelijk triggert en uitdaagt om uit zijn comfort-zone te treden en aan te kaarten datgene waar hij/zij mee worstelt. Het delen van ervaringen maakt het erg praktijkgericht. Het leslokaal is letterlijk jouw praktijk en je gaat daadwerkelijk over tot maken van dat telefoontje of afspraak. Je wordt gesteund op een positieve manier en komt tot nieuwe inzichten. Er wordt gewaakt over een goede groepsdynamiek en om voor elke deelnemer een return on investment te creëren. Een zeer bruikbare opleiding die elke zelfstandige kan gebruiken. Goed bezig Ruud & Jaap!


Karina Janssen

Create Mindfull Change

De STEPS acquisitietraining heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven. Mijn missie en visie zijn duidelijker geworden en ik heb meer focus op de dienstverlening die ik wil bieden, passend bij mijn persoonlijkheid. Ik heb de begeleiding van Jaap en Ruud als professioneel, warm, opbouwend, confronterend en stimulerend ervaren. Mede door de tussentijdse opdrachten heb ik in korte tijd voor mij belangrijke zaken meer helder gekregen. Of je nu startend ondernemer bent of al langere tijd bezig, deze acquisitietraining helpt je stappen verder!


Thea Coumans en Jan Gooren
Repairing Balance Limburg 

Wij hebben onlangs van Jaap Cleutjens een training in acquisitie gehad. Zijn verhaal was zeer duidelijk. We kregen veel praktische tips die meteen toepasbaar waren.  Hij speelde goed in op onze specifieke ondernemersvragen, in die zin levert hij maatwerk.  Onze verantwoordelijkheid werd op een speelse manier, doch nadrukkelijk getriggert. Hij stimuleert en motiveert.  Onze acquisitiedynamiek is met 300% gestegen en levert zichtbaar resultaat op.


Ruud Snijders
Ruud Snijders, Vormgever van communicatie

Ik heb ik aan een heel interessante kennismakingsworkshop “Canvas voor je bedrijf” deelgenomen bij Ruud Schols. Hij maakt het je niet gemakkelijk en het is zeer inspirerend dus zeker waard om terug te komen voor het vervolg!  Het vervolg was ook weer zeer inspirerend! Ruud luistert goed en weet je vervolgens op het juiste spoor te zetten. Daardoor heb ik nu een betere focus op waar ik met mijn bedrijf naar toe wil en dat resulteerde meteen in meer opdrachten.


Petra Niessen
De FotoVakVrouw

Vanmorgen een hele mooie kennismakingstraining gevolgd bij Ruud Schols en Jaap Cleutjens. Zodanig interessant dat ik mij heb ingeschreven voor hun training. Niet alleen apparatuur en vakkennis brengen mij waar ik moet zijn, ook mijn persoonlijke ontwikkeling heeft zo nu en dan een eyeopener nodig. Die heb ik gekregen en ik ga mijn ‘onderontwikkelde kant’ bij hen verder ontwikkelen. Ben je benieuwd wat die ‘onderontwikkelde kant’ van mij is? Meld je dan aan voor hun Training Acquisitie voor jou als Ondernemer. Niet alleen voor beginners!


Marc Stoffelen
MerkMarc

Aangenaam, constructief, inspirerend!


Math Fooij
Avytos

Verhelderend, maar ook te kort. Hands-on onderdeel was prima!