Menu Sluiten

Master training Consultancy

Wat biedt deze training mij?

In deze training leer je praktische vaardigheden voor het uitvoeren van consultancy activiteiten.

Is deze training voor mij geschikt?

Deze training is geschikt voor aankomende en gevorderde bedrijfsadviseurs, consultants, business coaches en kennisadviseurs zoals bedrijfsstrategen, bedrijfsvoering specialisten, operationele specialisten, technologische specialisten, maar ook inkoopadviseurs, zorgadviseurs, accountants, juristen e.d.

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Deze training vereist enige bedrijfskundige kennis.

Waaruit bestaat deze training?

De training bestaat uit 6 sessies van elk 4 uur en een afsluitende terugkombijeenkomst van 2 uur. De training wordt in een groep van maximaal 6 deelnemers gegeven. Er wordt aandacht besteed aan het afsluiten en uitvoeren van consultancy contracten, de intermenselijke consultant-klant relatie, de relaties met medewerkers binnen een organisatie, aan interventiemethodieken en technieken,

Wat zijn de resultaten?

Of je nu uitgaat van je kennis of van je counseling kwaliteiten in het consultancy gaat het om meer dan alleen vakkennis of interventiemethodieken. Consultancy vereist vertrouwen en acceptatie door de klant, maar ook onafhankelijkheid, objectiviteit, waarde vrije opstelling, eerlijkheid en duidelijkheid. Kennis moet ook overkomen en geaccepteerd worden. Deze biedt je de mogelijkheid om vaardigheden eigen te maken om klanten door alle fasen van het consultancy proces te begeleiden.

Wie zijn de trainers?

Deze training wordt gegeven door Jaap Cleutjens. Jaap heeft meer dan 20 jaar ervaring als consultant bij meer dan 120 bedrijven en draagt de kennis en ervaring die hij opgedaan heeft graag over. Bij hem ben je in goede handen wanneer je het vak succesvol wilt gaan beheersen.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 3.500,-. Dit bedrag is slechts een halve week consultancy fee.

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

Zie de trainingskalender voor exacte data en locaties van deze trainingen.