Menu Sluiten

Master training Jaarcyclus Management

Wat biedt deze training?

De toekomst is moeilijk exact te voorspellen. De wereld verandert immers voortdurend. Lange termijn doelstellingen leveren onvoldoende concrete richtlijnen voor het dagdagelijks handelen. Als ondernemer in een steeds veranderende markt stuurt u medewerkers aan en wordt u voortdurend geconfronteerd met ‘de waan van de dag’. Uw ondernemersdoelen op de langere termijn komen daardoor in het gedrang en mogelijk krimpen uw ondernemersdromen. Met deze training ervaart u hoe u uw lange termijn doelstellingen kunt vertalen in een overzichtelijk, concreet en betrouwbaar korte termijnplan. Een jaarplan waarin de bedrijfsdoelstellingen gedetailleerd gespecificeerd staan en waar u en en al uw medewerkers achter gaan staan, hun inzet op kunnen afstemmen en aan kunnen bijdragen. Een plan dat gerealiseerd kan worden omdat u iedereen binnen uw bedrijf hierbij weet te betrekken. Wij trainen u om uw plan voor het komende jaar op te stellen en uw medewerkers voor te bereiden op de implementatie er van. U wordt minder moe van het ‘aansturen’ en uw ondernemersdromen kunnen werkelijkheid worden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is uitsluitend bedoelt voor ondernemers die professionele medewerkers in dienst hebben, die hun visie en ideeën op het bedrijf op hun medewerkers willen overbrengen, die gerichte resultaten willen boeken en zicht hierop willen krijgen. (Professionele medewerkers zijn medewerkers die zelfstandig werken, op eigen inzicht taken moeten uitvoeren en voortdurend zelfstandig beslissingen moeten nemen.

Voor welk niveau is deze training bedoeld?

Voor deze training is een minimaal inzicht in uw bedrijf vereist.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit zeven bijeenkomsten van 4 uur. Uw ondernemersambities en lange termijn doelstellingen worden verheldert. U maakt een analyse van uw bedrijfsactiviteiten en stelt een Jaarplan voor uw bedrijf op. U bepaalt wat de belangrijkste factoren zijn die verbetering behoeven, de mate van die verbetering en de resultaten die u wilt boeken.. U traint hoe u in enkele stappen uw plannen effectief kunt overbrengen op uw medewerkers en hoe u uw ambities in lijn kunt brengen met de ambities van uw medewerkers. U traint hoe u medewerkers kunt coachen in de uitvoering van uw plan.

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zijn dat u anticipeert op een realistische-, en overzichtelijke periode en heldere doelstellingen en verbeterpunten voor de periode van een jaar bepaald die tussentijds geëvalueerd kunnen worden. U wordt getraind op de overdracht op uw medewerkers van uw plan en de implementatie er van.

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens. Beide zijn niet alleen ervaren trainers, maar ook ervaren ondernemers en business adviseurs. Ze hebben een non-conformistische praktische aanpak en doen ‘het’ heel anders dan anderen. Ze weten goed en begripvol aan te sluiten bij de persoonlijkheid en situatie van jou als deelnemer. Ze zullen je stimuleren en steunen, maar ze zullen je ook pittig uitdagen, uit je comfortzone lokken, uit je evenwicht brengen en je allergieën laten ervaren. De recensies laten echter zien dat deelnemers altijd positief in hun kracht komen. De derde trainer wordt gevormd door de groep deelnemers die elkaar feedback geven. Soms worden extra trainers gevraagd om met de deelnemers aan de slag te gaan.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 3.500,-.

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze trainingen vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.