Menu Sluiten

Introductie Acquisitie

Wat biedt deze training mij?

In deze introductietraining maak je praktisch kennis met wat proactief acquisitie gedrag kan betekenen voor jou en je bedrijf.

Is deze training voor mij geschikt?

Deze training is bedoelt voor starters, gevorderde ondernemers en medewerkers van zowel B2C (business to consumer) alsook B2B (business to business) bedrijven. Als starter wil je omzet binnenhalen. Het binnenhalen van omzet biedt een succeservaring die je ‘vleugels’ geeft waardoor je nog meer zelfvertrouwen uitstraalt! Maar acquisitie blijft ook voor gevorderde ondernemers altijd een top prioriteit. Voor jezelf of om je medewerkers klantgericht te kunnen coachen. ALLE medewerkers, ook al hebben ze geen verkoopfunctie, kunnen bijdragen aan acquisitie voor hun bedrijf. Deze training is dus ook geschikt voor alle medewerkers.

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Om succesvol te acquireren zijn je persoonlijkheid, je communicatievaardigheden en je inzet belangrijker dan je opleiding. Voor deze training is geen vooropleiding nodig. Het is wel een intensieve training met huiswerkopdrachten, dus alleen voor serieuze deelnemers.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit 2 wekelijkse bijeenkomsten van 4 uur en 1 bijeenkomst van 2 uur. Na elke trainingssessie worden zelfwerkopdrachten gegeven. Een zelfwerkopdracht vergt doorgaans ook enkele uren. De trainers bieden via mail of Zoompersoonlijke begeleiding tussen de sessies is er ruimte voor persoonlijke begeleiding via mail of Zoom door de trainers. Zo nodig vindt dit face-to-face plaats.

Deze training begint met de basics van marketing en verkoop. Weinig theorie, maar meteen praktische toepassing vanuit je eigen praktijk.

Uitgaande van je eigen praktijk, trainen we op praktische wijze je verkoopvaardigheden. Met rollenspelen, maar liever life, met je echte contacten. Je gaat dus meteen ervaren wat het is om resultaten te scoren!

De laatste sessie is een terugkom-bijeenkomst waarbij ook de certificaten worden uitgereikt. De terugkom-bijeenkomst wordt 4 weken na afsluiting van de eerste 2 bijeenkomsten gehouden.

Wat zijn de resultaten?

Je zult ervaren dat je je resultaten met aanmerkelijke stappen kunt verbeteren.

In deze training leer je hoe je je netwerk kunt inzetten om te acquireren. Je verdiept je in de kernprincipes van marketing en verkoop. Je ervaart hoe je je intermenselijke vaardigheden snel kunt verbeteren. Omdat deze training uitgaat van je eigen praktijk verlies je geen tijd. Integendeel, je traint naar een hoger niveau terwijl je bezig bent met acquisitie voor je bedrijf!

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens. Beide zijn niet alleen ervaren trainers, maar ook ervaren ondernemers en business adviseurs. Ze hebben een non-conformistische praktische aanpak en doen ‘het’ heel anders dan anderen. Ze weten goed en begripvol aan te sluiten bij de persoonlijkheid en situatie van jou als deelnemer. Ze zullen je stimuleren en steunen, maar ze zullen je ook pittig uitdagen, uit je comfortzone lokken, uit je evenwicht brengen en je allergieën laten ervaren. De recensies laten echter zien dat deelnemers altijd positief in hun kracht komen. De derde trainer wordt gevormd door de groep deelnemers die elkaar feedback geven.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 900,-. Dit bedrag is een risicoloze, optimaal renderende investering in jezelf en je bedrijf. Bovendien ben je tijdens deze training gewoon bezig met je werk. Nou ja, ‘gewoon’… er worden wel een paar tandjes extra bijgezet en je wordt ook over je vermijdingsgedrag heen geholpen. Je verliest dus geen tijd! In vaktermen: No opportunity losses!

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze trainingen vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.