Menu Sluiten

Gratis Demo STEPS werkwijze

Gratis demo werkwijze STEPS trainingen.

Wat biedt deze demo training mij?

In deze demo sessie maakt u kennis met de unieke aanpak van STEPS trainingen. STEPS is leren door te doen – leren door ervaringsgericht trainen. U werkt meteen aan u zelf of aan het oplossen van een knelpunt in uw onderneming of ondernemerschap. U gaat het geleerde beheersen.

Is deze training voor mij geschikt?

Deze training wordt aangepast aan de actuele situatie van de deelnemers en is dus geschikt voor jou wanneer je kennis wil maken met de werkwijze van STEPS.

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Voor deze kennismaking is geen opleidingsniveau vereist.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit een bijeenkomst van 2 uur. Tijdens deze bijeenkomst bieden we je de handvaten om zelf je ondernemingsprobleem op te lossen. Zelf, omdat je het in je dagelijkse ondernemerschap ook zelf moet doen. Een kenmerk van ondernemen is besluiten nemen en keuzes maken. Na deze vrijblijvende kennismaking is het dus aan jou om te beoordelen of je een training bij ons wilt volgen.

Wat zijn de resultaten?

Door het volgens van deze geheel vrijblijvende training zal je ervaren dat een STEPS training ook voor jou een waardevolle investering kan zijn.

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden door twee van onze ervaren trainers verzorgd. Ze hebben allemaal een non-conformistische praktische aanpak en doen ‘het’ heel anders dan anderen. Ze weten goed en begripvol aan te sluiten bij de persoonlijkheid en situatie van jou als deelnemer. Ze zullen je stimuleren en steunen, maar ze zullen je ook pittig uitdagen, uit je comfortzone lokken, uit je evenwicht brengen en je allergieën laten ervaren. Hoe je daar op reageert is uiteraard aan jou, maar het biedt je wel de kans om meer in ‘je kracht’ te komen.

Wat kost deze training?

Deze training is gratis.

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

Kijk voor de exacte data en locaties van deze trainingen naar trainingskalender.