Menu Sluiten

Effectief Netwerken

Wat biedt deze training?

Business ontstaat uit relaties met anderen. Hoe ga je professionele relaties aan met potentiële klanten, samenwerkingspartners mensen die je kunnen refereren of aanbevelen? Hoe houd je professioneel voeling met wat er speelt in je markt en ontdekt u waar er kansen of bedreigingen liggen? En hoe bouwt je ‘intelligence’ op van je concurrenten? Professioneel en doelgericht netwerken is stappen verder gaan dan te blijven ‘hangen’ bij een pilsje drinken met je bestaande relaties om het contact te onderhouden.

In deze training verbeterd u uw vaardigheden om effectiever netwerken op te kunnen bouwen, doelgericht te kunnen netwerken en effectief van uw netwerken gebruik te kunnen maken.

Voor wie is deze training bedoeld?

Simpel gesteld is deze training bedoelt voor iedereen die (soms) anderen nodig heeft om zijn of haar doelen te kunnen bereiken.

Voor welk niveau is deze training bedoeld?

Deze training vereist een minimaal abstractievermogen.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit drie trainingsbijeenkomsten van vier uur. In de trainingssessies wordt ingegaan op de generieke principes van netwerken. Er wordt getraind in succesvol doelgericht gedrag binnen menselijke netwerken. Er wordt aandacht besteed aan het beheer en onderhoud van netwerken.

Wat zijn de resultaten?

U krijgt inzicht in de algemene mechanismes van netwerken en u leert deze te vertalen naar netwerken in het dagelijks bestaan. In deze training verbeterd u uw vaardigheden om effectiever netwerken op te kunnen bouwen, doelgericht te kunnen netwerken en effectief van uw netwerken gebruik te kunnen maken.

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens. Beide zijn niet alleen ervaren trainers, maar ook ervaren ondernemers en business adviseurs. Ze hebben een non-conformistische praktische aanpak en doen ‘het’ heel anders dan anderen. Ze weten goed en begripvol aan te sluiten bij de persoonlijkheid en situatie van jou als deelnemer. Ze zullen je stimuleren en steunen, maar ze zullen je ook pittig uitdagen, uit je comfortzone lokken, uit je evenwicht brengen en je allergieën laten ervaren. De recensies laten echter zien dat deelnemers altijd positief in hun kracht komen. De derde trainer wordt gevormd door de groep deelnemers die elkaar feedback geeft. Soms worden extra trainers gevraagd om met de deelnemers aan de slag te gaan.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 300,-.

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze trainingen vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.