Menu Sluiten

Introductie Business Modelling

Wat biedt deze training?

Ondernemen en een onderneming runnen zijn complexe processen en als ondernemer en ondernemend medewerker wordt je gemakkelijk beheerst door de waan van de dag. Hoe fijn is het dan om dan af en toe op een eenvoudige wijze een heldere analyse op hoofdlijnen te kunnen maken van je business. Een analyse waardoor je op een enkel blad papier je bedrijf en de belangrijke aspecten ervan glashelder gevisualiseerd ziet!? Met Business Modelling is dit mogelijk. In deze introductie training maak je kennis met de mogelijkheden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoelt voor ondernemers en starters die op laagdrempelige wijze willen ervaren hoe ze beter overzicht en inzicht kunnen krijgen op hun onderneming en hun ondernemingsplannen beter kunnen uitwerken.

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Deze training is geschikt voor iedere ondernemer of ieder die een onderneming wil starten.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 4 uur. De bouwstenen en de opbouw van het model worden uitgelegd en je gaat hier, uitgaande van je eigen bedrijf of plan, praktisch mee aan de slag. Er zijn maximaal 12 deelnemers bij deze training.

Wat zijn de resultaten?

Het resultaat van deze training is dat je een beter inzicht en doorzicht in je bedrijf krijgt.

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens. De derde trainer wordt gevormd door de groep deelnemers die elkaar feedback geven.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 250,-.

Vraag ons naar kortingen voor aspirant ondernemers (nog niet ingeschreven bij de KvK) en jonge ondernemers (minder dan 3 maanden ingeschreven bij de KvK).

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze trainingen vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.