Menu Sluiten

Beurstraining voor ondernemers

Wat biedt deze training?

Beurzen zijn bedoeld om contacten te leggen en te onderhouden, om voeling te krijgen met je eigen en andere branches, om te inspireren en motiveren, maar uiteindelijk om resultaten te kunnen boeken en zaken te doen.

Deze training biedt handvatten om optimale resultaten te scoren bij beursdeelname. Naast tips om leads aan te trekken en op te volgen gaat deze training ook in op gedrag. Zowel voor standhouders, hun teams als bezoekers.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor alle ondernemers die aan een beurs deelnemen als exposant of bezoeker.

Voor welk niveau is deze training bedoeld?

Deze training is geschikt voor elke ondernemer. Als exposant of als beursbezoeker.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit een intensieve trainingssessie van twee uur. Er wordt o.m. ingegaan op het aantrekken van leads, beursgedrag, relatiemanagement e.d. Aan de hand van voorbeelden worden veel tips verstrekt.

Wat zijn de resultaten?

Na deze training ben je in staat om het maximale te halen uit je investering aan tijd en geld van je beursdeelname. Je leert hoe je een maximaal aantal leads kunt genereren en opvolgen.

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden al enkele jaren verzorgd door Jaap Cleutjens en Ruud Schols. Beide zijn ervaren trainers, ondernemers en business adviseurs.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 300,-.

Voor deelnemers aan LIMBURG LEADS en BEDERIJVEN NETWERK DAGEN zijn kortingscodes beschikbaar van 50%!

Snelkookpan deelnemers (Inspiratiehuis Maastricht) kunnen zelfs een korting van 60% genieten!

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De training vindt plaats op 21 oktober 2021 van 09:30-11:30 uur. Dit is voorafgaand aan het programma van Limburg Leads dat om 14:00 uur start, dus prima te combineren met aanwezigheid op de beurs! De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers maar zal op enkele minuten van het MECC zijn.