Menu Sluiten

Master training B2C Marketing

Wat biedt deze training?

Je verkoopt producten of diensten aan eindgebruikers. Producten of diensten van jezelf of die je inkoopt bij andere bedrijven. Je werkt dus van business tot consument (B2C) oftewel als ‘retailer’. Om je producten of diensten te kunnen afzetten wil je daarom vooral in contact komen met consumenten die voor jou van belang zijn (de juiste doelgroep) om hen te informeren over je aanbod. Je wilt vooral in contact komen met diegenen die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten en die bereid zijn hier ook voor te betalen. Dit noemen we het genereren van ‘kwaliteitsleads’. Die leads wilt u het liefst tot klanten maken. Hoe meer geschikte leads – hoe meer en betere klanten – hoe meer omzet – hoe hoger uw rendement.

Het kan ook zijn dat je producten voor consumenten produceert en de consumentendoelgroep van je afnemers (de retailers) wilt informeren. Of misschien ben je wel adviseur van bedrijven die aan consumenten leveren of producten voor consumenten produceren.

Een goed B2C-marketingplan kan helpen, maar zonder vaardigheden om dit in de praktijk te brengen is dit slechts een papieren tijger. Wij trainen u om uw B2C-Marketingplan te maken en dit vooral ook succesvol in praktijk te brengen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is geschikt voor ondernemers van B2C bedrijven (detailhandelaren of producenten van consumentenproducten) en hun medewerkers, maar ook voor bedrijfsadviseurs in de detailhandel.

Voor welk niveau is deze training bedoeld?

Consumenten zijn mensen. Naast het stapsgewijs opstellen van een B2C-Marketingplan, waarvoor een minimaal abstractievermogen vereist is, trainen we vooral op menselijke vaardigheden. Daarom is deze training is geschikt voor vrijwel elke retail ondernemer of medewerker.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit 6 wekelijkse groepsbijeenkomsten van vier uur en een terugkom bijeenkomst van 2 uur. Er worden huiswerkopdrachten gegeven.

Wat zijn de resultaten?

Door het volgen van deze training bent u in staat een steekhoudend B2C-Marketingplan uit te werken voor uw bedrijf en hebt u ervaring opgedaan in het effectief genereren van kwaliteitsleads en klanten.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn Jaap Cleutjens en Ruud Schols.

Wat kost deze training?

Deze training kost € 3.000,-

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze trainingen vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.