Menu Sluiten

Acquisitie voor beginners

Wat biedt deze training mij?

In deze training zet je de eerste stappen op het gebied van succesvolle acquisitie voor jouw bedrijf of organisatie.

Is deze training voor mij geschikt?

Deze training is uitstekend geschikt voor startende ondernemers en voor iedereen binnen zijn functie meer behoefte heeft aan acquisitievaardigheden. Zo kunnen ALLE MEDEWERKERS, ook al hebben ze geen verkoopfunctie, bijdragen aan acquisitie voor hun bedrijf. Deze training is dus ook geschikt voor alle medewerkers.

Welk opleidingsniveau is voor deze training vereist?

Om succesvol te acquireren zijn je persoonlijkheid, je communicatievaardigheden en je inzet belangrijker dan je opleiding. Voor deze training is geen vooropleiding nodig. Het is wel een intensieve training met huiswerkopdrachten, dus alleen voor serieuze deelnemers.

Waaruit bestaat deze training?

Deze training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 4 uur. Na de eerste trainingssessie worden zelfwerkopdrachten gegeven. Deze training begint met de basics van marketing en verkoop. Weinig theorie, maar meteen praktische toepassing: uitgaande van je eigen praktijk trainen we op praktische wijze je verkoopvaardigheden. Met rollenspelen, en dan life, met je echte contacten. Daarom vindt deze training plaats tijdens kantooruren en ga je meteen ervaren wat het is om resultaten te scoren!

Wat zijn de resultaten?

Je zult ervaren dat je je resultaten met aanmerkelijke stappen kunt verbeteren. Omdat deze training uitgaat van je eigen praktijk verlies je geen tijd. Integendeel, je traint naar een hoger niveau terwijl je bezig bent met acquisitie voor je bedrijf!

Wie zijn de trainers?

Deze trainingen worden verzorgd door Ruud Schols en Jaap Cleutjens. Beide zijn niet alleen ervaren trainers, maar ook ervaren ondernemers en business adviseurs. Ze hebben een non-conformistische praktische aanpak en doen ‘het’ heel anders dan anderen. Ze weten goed en begripvol aan te sluiten bij de persoonlijkheid en situatie van jou als deelnemer. Ze zullen je stimuleren en steunen, maar ze zullen je ook pittig uitdagen, uit je comfortzone lokken, uit je evenwicht brengen en je allergieën laten ervaren. De recensies laten echter zien dat deelnemers altijd positief in hun kracht komen. De derde trainer wordt gevormd door de groep deelnemers die elkaar feedback geven.

Wat kost deze training?

  • Deze training kost € 360,-. Dit bedrag is een risicoloze, optimaal renderende investering in jezelf en je bedrijf. Bovendien ben je tijdens deze training gewoon bezig met je werk. Dus geen tijdverlies maar direct prestatieverbetering!
  • Minder dan een jaar ingeschreven als ondernemer dan ontvang je 20% korting!;
  • Breng je iemand anders aan dan ontvang je 10% korting!;
  • Kies je na deze training voor de vervolgtraining ‘Master training Acquisitie’dan brengen we de kosten van deze training In mindering op de vervolgtraining!

Wanneer en waar vindt deze training plaats?

De exacte data en locaties van deze training vindt je op onze trainingskalender. Mochten bepaalde data je niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen we in overleg met de groep er wel een mouw aan passen.